2016-03-15 08:41:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nézzen szembe a problémákkal

Napi horoszkóp március 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold kellemetlen kapcsolatban van a Nappal. Amit elveszített, az csak a szentimentalizmus saját magával szemben – jobb, ha ezt elfelejti.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold kellemetlen kapcsolatban van a Nappal. Törekedjen arra, hogy szellemi és érzelmi energiáit sokkal hatásosabban használja fel a jövőben.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold kellemetlen kapcsolatban van a Nappal. Szerelem tekintetében nehéz időszak várható. Anyagi ügyekben valószínűleg mélypont közeledik, de sikerrel fogja venni az akadályokat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nap kellemetlen fényszögében áll. Ez az időszak elmélyíti az érzelmi és az értelmi tevékenységet. Ennek hatása alatt az ember nagyon komolyan veszi az életet és önmagát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold kellemetlen kapcsolatban van a Nappal. Könnyen kommunikációs gondjai támadhatnak. Most a nézeteit is felül kell vizsgálnia. Ne hátráljon meg. Próbálja átrágni magát a problémákon. Nézzen szembe velük!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr szemben áll a Jupiterrel. Kihívások időszakát kell megélnie egész szellemisége és eszméi szintjén. Ha ettől indokolatlanul kiborul, akkor gondolkodása túlzottan merevvé vált az évek során. Itt az idő egy kis szellemi „generáljavításra”, megújulásra.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Problémák merülhetnek fel a légző- és hangképző szervekkel. Különös gonddal ügyeljen ezekre a területekre és koncentráljon általában véve a kommunikációs csatornák feltisztítására és megnyitására. Lehangoltnak és elégedetlennek érezheti magát.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Problémák merülhetnek fel az ingatlanügyekkel kapcsolatban, ami valószínűleg összefügghet a szüleivel, hatósági személlyel, vagy üzleti ügyeivel. A kapcsolatok terén is változások várhatók.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Olyan időszak lehet ez, amikor aláértékeli saját életét, céljait, identitását mások igényeinek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Anyagi helyzete feszültté válhat. Próbálja meg elkerülni, hogy adósságokat vegyen a nyakába.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Az üzleti kapcsolatok és társulások különösen kedvezően alakulhatnak e tranzit hatására.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Sajnos nem alkalmas a nap arra, hogy igazán szárnyalni tudjon. Szánja a napot pihenésre!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: